
מצרכים : 8 תפוחי אדמה דזירה(אדומים) גדולים 1 ק מלח גס 2 חלמונים 4 כפות
למרות שאני לא מעריץ גדול של קונדיטוריה, החלטתי הפעם דווקא לחלוק איתכם מתכון לקינוח
אם כבר צ'יפס אז למה שלא יהיה מושלם? אני מביא לכם את ה"פאטטאס
מדובר במנה ראשונה מאוד קלה להכנה עם טעמים מעניינים שיפתיעו את כולם. לקולורבי קורה
מרק בצל קלאסי מהמטבח הצרפתי, אולי בסיסי במקצת אך שתטעמו תרגישו כמה חגיגי הוא
הכנת צלי בקר דורשת מעט מיומנות בטיפול הבשר, אך גם אם אינכם מיומנים תאמינו בעצמכם ובעזרת
המנה הבאה מגיעה אלינו הישר מהמטבח הערבי המסורתי. אני אוהב את הסלט הזה כי
לפני שאתחיל בפירוט המתכון שלי, אדגיש שלריזוטו קיימות וריאציות רבות (ברמת מאות) , וניתן
רבים יסכימו שעוף הוא לא אנין טעם. עם זאת, העוף על כל חלקיו וצורותיו
כאשכנזי את החיבה לקוסקוס ולאוכל צפון אפריקאי קיבלתי מרפי כהן במסעדת "רפאל" האגדית. הוגשו
© כל הזכויות שמורות Chef Maslov.